www.wimh.be

Dť ontstoppingsdienst die u uit de penarie zal helpen!

Snel, efficiŽnt en netjes werken, daar streven wij naar, en dit voor een eerlijke prijs.

Camera inspectie

 

Met onze computergestuurde kleurenrioolcameraís gaan we recht in de rioleringen kijken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

We zoeken zo naar de oorzaak en de locatie van de verstopping.

Om een beter beeld te bekomen tijdens de camera inspectie kan het zijn dat de afvoerbuizen eerst moeten gereinigd worden. Elk detail kan worden waargenomen en breuken, verzakkingen, verborgen putjes, enz... kunnen precies gelokaliseerd worden.

 

 

Door middel van camera inspectie kunnen we u ook helpen om het rioolstelsel van uw woning in kaart te brengen. Achteraf ontvangt u van ons een duidelijk plan zodat u bij renovatie of verbouwing makkelijk de rioleringen terugvindt en voorkomt dat er leidingen geraakt worden. Dure en tijdrovende breekwerken worden hierdoor overbodig.

 

054 34 23 08

       

Hieronder een duidelijk camerabeeld van een breuk in de afvoerbuis.

 

 

 

Feedback

Indien U wenst, dat wij contact met U opnemen, gelieve dan hieronder Uw contact gegevens te vermelden , en op submit te drukken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met U op. Wij danken U inmiddels bij voorbaat voor de interesse in onze vakgebieden.

Naam

Email

Titel

Bedrijf

Adres

Tel/GSM

Fax

Commentaar

Bent u benieuwd hoe afvalwater gezuiverd wordt? Lees dan meer via een klik op deze Link!

 

 

 

 

info@wimh.be

 

Ontstoppingen-wim-hemerijckx  dankt U voor het bezoek aan de site, en wij hopen U in de toekomst als klant te mogen verwelkomen .

Bel snel naar 054 34 23 08 of 054 56 69 72 en wij komen het probleem in een mum van tijd ťn netjes oplossen!